Ecclestone: Οι ομάδες θέλουν να τρέξουν στο Μπαχρέιν!

Χθες διαβάσαμε ότι, σύμφωνα με τους Times, οι ομάδες σχεδιάζουν να μην ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν, σήμερα, ο Bernie Ecclestone δήλωσε ότι οι ομάδες δεν έχουν πρόβλημα και ότι θέλουν να ταξιδέψουν και ν’ αγωνιστούν στο Μπαχρέιν, καθώς ισχυρίζεται ότι καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει παράπονα.

Καμιά από τις ομάδες δεν έχουν εκφράσει ανησυχίες σ’ εμένα. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι δε θα γίνει ο αγώνας. Πραγματικά, δεν είναι στο χέρι μου ν’ αποφασίσω αν πρέπει να πάμε ή όχι. Είναι

στο χέρι των ανθρώπων του Μπαχρέιν ν’ αποφασίσουν. Προς το παρόν, δεν έχουν ακυρώσει τον αγώνα, έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ικανοποιημένοι.

Ο 81χρονος αναφέρει, επίσης, ότι η κατάσταση στο εσωτερικό είναι… τέλεια, ύστερα από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του κρατιδίου, αλλά και σύμφωνα με άτομο από κάποιας ομάδας που επισκέφθηκε όλο το Μπαχρέιν.

Μία από τις ομάδες έστειλε ένα άτομο εκεί, πρόσφατα -κι εγώ μίλησα σήμερα μαζί τους- και είπαν ότι όλα είναι τέλεια, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήταν στην πίστα, ήταν παντού στο Μπαχρέιν και είναι πολύ χαρούμενοι. Δεν μπορούμε ν’ αναγκάσουμε τις ομάδες να πάρουν μέρος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα