Ecclestone: Δεν ξέρω για πόσο μπορώ να συνεχίσω ακόμα

Παρόλο που ο Bernie Ecclestone έχει παραιτηθεί από επικεφαλής της Formula 1, είναι γνωστό ότι κανείς δεν τον κουνάει από το θρόνο του. Αυτό όμως φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει μετά το τέλος του χρόνου, καθώς ο Βρετανός αντιλαμβάνεται πως δεν είναι πλέον νέος.

Θα γίνω 84 στο τέλος του χρόνου, οπότε πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι: “Θέλω να γίνω 85 και να κάνω το ίδιο πράγμα που κάνω τα τελευταία τόσα χρόνια;” Θα πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά. Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις πότε θα κρεμάσεις τα γάντια σου, για

να μην καταλήξεις να μπαίνεις στο ρινγκ και να τρως ξύλο.

Παρότι ο Ecclestone είχε πολλές δικαστικές μάχες, επιμένει πως αυτές δεν θα παίξουν κανένα ρόλο στην απόφασή του για να βγει στη σύνταξη. Η κούραση του προέρχεται από τις διάφορες επιτροπές με τις οποίες πρέπει να συζητάει, οι οποίες δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι ο τρόπος που γίνονται οι δουλειές σε σχέση με τον τρόπο που γινόντουσαν παλαιότερα. Δεν είχαμε όλα αυτά τα πράγματα τότε. Αν τα είχαμε δεν θα κρατούσα όσο άντεξα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και πιο περιορισμένοι. Έτσι είναι ο κόσμος. Εκεί οδεύουν τα πράγματα και εγώ δεν συμφωνώ.

Ένδειξη της απεμπλοκής του Bernie από την Formula 1, μπορεί να θεωρηθεί και η απουσία του από το πρώτο grand prix της χρονιάς. Σίγουρα όμως, ότι και να λέει ο 83-χρονος, πρέπει να τον απασχολεί και το επερχόμενο δικαστήριό του, που ξεκινάει τον άλλο μήνα.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα