Dodge Shakedown Challenger, Durango Shaker και Ram Macho Power Wagon στη SEMA

Η Mopar στη SEMA παρουσίασε έξι βελτιωμένα αυτοκίνητα της Fiat Chrysler. Το πρώτο είναι το Dodge Challenger Shakedown, ένα κλασικό resto-modding παράδειγμα, με τους ανθρώπους της Mopar να παίρνουν ένα Challenger του 1971 και να του τοποθετούν έναν μακρύ κατάλογο αξεσουάρ της εταιρίας. Πατά σε ζάντες 19″ και 20″ και κάτω από το καπό κρύβεται ένας V8 κινητήρας απόδοσης 485 ίππων που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό

κιβώτιο της Viper. Τα μπροστά καθίσματα και το τιμόνι προέρχονται από το supercar της Dodge, με τα πίσω να έχουν αφαιρεθεί για να τοποθετηθεί roll bar.

Το Jeep CJ66 είναι ένα πραγματικό mash-up των Jeep του παρελθόντος, μιας και φορά το πλαίσιο από ένα Wrangler TH (1997-2006), το σώμα του Jeep CJ ενός 1966 και αρκετά μέρη από το σημερινό Wrangler JK. Ο ρετρό σχεδιασμός συμπληρώνεται με χάλκινα διακοσμητικά, τα Mopar αξεσουάρ, το κιτ εισαγωγής αέρα, τη νέα εξάτμιση, τους Rubicon προφυλακτήρες, το βαρούλκο, τα LED φώτα ομίχλης, τα καθίσματα από την Viper, το roll cage, και τις ζάντες 17″ με ελαστικά 35″.

Το Dodge Durango Shaker είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα, έχει Shaker καπό και φορά τον V8 6,4-λίτρων κινητήρα του Challenger. Όλα τα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από αυτά της Viper, φορά χαμηλότερη ανάρτηση κατά 10 εκατοστά, μαύρες ζάντες 22″, πρησμένα φτερά, νέο bodykit και εξαπίστονα φρένα.

Ακολουθεί το Ram Macho Power Wagon που φορά επιθετικό bodykit, ελαστικά 37″, νέα ανάρτηση, βαρούλκο, LED φωτιστικά σώματα και είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 6,4-λίτρων κινητήρας που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Chrysler Pacifica Cadence εξοπλίζεται με ζάντες 20″, σχάρα οροφής, ενώ το Ram Promaster Pit Stop έχει μετατραπεί σε ένα κινούμενο μπαρ.

Επίσης στη SEMA η Unplugged Performance παρουσίασε ένα βελτιωμένο Tesla Model X με νέο bodykit, κεραμικά φρένα, πολλά carbon διακοσμητικά και νέες ζάντες. Τέλος εκεί βρίσκονται και δύο βελτιωμένες BMW M2 και M4 της IND που ξεχωρίζουν με τα επιθετικά bodykit που φοράνε, τα carbon μέρη τους, τα μεγάλα φρένα της Brembo, της KW coilover αναρτήσεις, roll cage, τις νέες εξατμίσεις και τις νέες ζάντες.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα