Dennis: Η McLaren δεν πτοείται από τις αποχωρήσεις

18:42 6/2/2013 - Πηγή: AutoBlog

Θέση για τις αποχωρήσεις ή τις φήμες γι’ αποχωρήσεις από τη McLaren πήρε ο Πρόεδρος του Group, Ron Dennis. Από το τέλος τού 2008, ο Dennis έχει αποχωρήσει από την Προεδρεία της McLaren Racing, δίνοντας τη θέση του στον Martin Whitmarsh. Σύμφωνα με τον Βρετανό, η ομάδα

τού Woking μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτούς που αποφασίζουν να φύγουν από το McLaren Technology Center, αφού, για να επιλέγουν την πόρτα της εξόδου, δε θα μπορούν να τα δίνουν όλα για το καλό της ομάδας.

Ο καθένας πρέπει να κάνει τα πάντα και να ματώνει για τη McLaren. Υπάρχουμε για τις νίκες, νοιαζόμαστε για το πώς θα νικήσουμε, και θέλουμε να κερδίζουμε με τις σωστές αρχές και τις σωστές αξίες. Αν οι άνθρωποι δε θέλουν να είναι μέρος αυτού ή θέλουν να φύγουν, τότε είναι όλα καλά.

Ο 65χρονος αναφέρθηκε και στην παροιμία που λέει ότι “το γρασίδι μπορεί να είναι πιο πράσινο από την πλευρά τού φράχτη”, εννοώντας ότι με τις αποχωρήσεις αυτές η απόδοση της ομάδας μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Εννοείται πως δεν ονόμασε αυτούς που εννοεί, αλλά όλων το μυαλό πάει τουλάχιστον και στους Lewis Hamilton και Paddy Lowe, με τον τελευταίο να συνδέεται με φήμες που τον θέλουν ν’ αποχωρεί από την ομάδα, ώστε να γίνει Τεχνικός Διευθυντής στη Mercedes, παρόλο που ο Whitmarsh έχει δηλώσει ότι ο Lowe θα μείνει και το 2013.

Τα παράξενο είναι ότι ο Whitmarsh έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει πολύ να επιστρέψει ο “Billion Dollar Man” στη McLaren, ενώ ο Dennis, λέγοντας τα παραπάνω, δείχνει ότι δεν ανησυχεί -τουλάχιστον για τα μάτια τού κόσμου- για τη φυγή του Hamilton. Βέβαια, ο Dennis είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Whitmarsh, με πολύ περισσότερο εγωισμό. Βέβαια, έχει πει πως οι σχέσεις του με τον Lewis είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όμως δεν ξέρουμε αν το εννοεί πραγματικά ή αν το λέει για να μη στρέψει πολύ κόσμο εναντίον του.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

Keywords
Τυχαία Θέματα