Club: VW Tiguan Club Hellas [w/video]

Τον Σεπτέμβριο του 2009, μια παρέα αποφασίζουμε να φτιάξουμε ένα Club, με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για το VW Tiguan. Σίγουρα δεν ήταν πρωτόγνωρη κίνηση, η δημιουργία ενός φόρουμ με θέμα ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Μετά τη πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ανακαλύψαμε μια ξεχωριστή χημεία μεταξύ μας που τελικά μας έκανε να ασχοληθούμε πιο

σοβαρά και να προσελκύσουμε και μέλη (από όλη την Ελλάδα) με σκοπό τις ημερήσιες κι όχι μόνο, αποδράσεις από την πόλη και τη καθημερινότητα.

Το Tiguan Club Hellas έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 500 μέλη και πρόσφατα έγινε και μια αναβάθμιση στην εμφάνισή του, με σκοπό την πιο λειτουργική χρήση του, από όλα τα μέλη.

Το VW Tiguan είναι ένα αυτοκίνητο που σου δίνει τη δυνατότητα να ξεφεύγεις και να απολαμβάνεις την πραγματικά υπέροχη Ελληνική φύση. Το Tiguan Club Hellas σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, μέσα από τις διάφορες αποδράσεις που οργανώνει και αυτό που μένει είναι κάτι μοναδικό.

Τα θέματα του Tiguan Club Hellas είναι πολλά και ποικίλα. Δεν αφορούν μόνο το αυτοκίνητο, όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες και λύσεις για ότι έχει να κάνει με το VW Tiguan , αλλά έχει και θέματα γενικού και κυρίως ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος. Αξίζει μια επίσκεψη στο forum και για τους λάτρεις των ημερολογίων, εδώ θα βρεις διαθέσιμο το ημερολόγιο του 2012.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα