Chevrolet Corvette Stingray SC610 by Callaway

Αυτή είναι η Callaway Corvette SC610 που ανακοίνωσε ο βελτιωτής στις αρχές του έτους και τώρα μας την παρουσιάζει “με σάρκα και οστά”.

Ότι κρύβεται κάτω από το καπό, είναι εμφανές ακόμα και χωρίς να το σηκώσει κάποιος εξαιτίας του ανοίγματος από το οποίο ξεπροβάλλει ο supercharger. Αυτός, είναι ένας Eaton TVS με χωρητικότητα 2.3 λίτρων που συνδυάζεται με αλλαγές στην εισαγωγή, νέο intercooler τριών στοιχείων, αναπρογραμματισμένη ECU και νέα εξάτμιση για να κάνει

τον 6.2 λίτρων LT1 V8 της Corvette Stingray να αποδίδει 620 άλογα και 813 Nm ροπής!

Ακόμα και με τα 610 άλογα και τα 753 Nm τα οποία αποδίδει ο κινητήρας στην έκδοση παραγωγής, επιτρέπουν στην Callaway Corvette SC610 να πιάνει τα 100km/h από στάση σε 3.4 δευτερόλεπτα ενώ σύμφωνα με τον βελτιωτή, η οικονομία καυσίμου έχει παραμείνει πρακτικά απαράλλαχτη χάρη στα συστήματα με τα οποία εφοδιάζεται ο κινητήρας.

Η μετατροπή κοστίζει 22.995 δολάρια αλλά περιλαμβάνει και εγγύηση 3 ετών ή 36 χιλιάδων μιλίων. Στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί κάποιος να βρει εγγύηση 5 ετών ή 100.000 μιλίων, ελαστικά και ζάντες, το Aerowagonπακέτο και παράδοση στο National Corvette Museum ή στο εργοστάσιο της Callaway. Η εταιρία επίσης ανακοίνωσε πως πακέτα ανάρτησης, φρένων, διακόσμησης του εσωτερικού και ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων για το εξωτερικό θα παρουσιαστούν μέσα στην χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα