Becker JetVan Mercedes-Benz Sprinter

09:03 5/4/2012 - Πηγή: AutoBlog
Από έξω δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από ένα απλό Mercedes-Benz Sprinter, αλλά μόλις μπεις στο εσωτερικό του, θα νομίζεις ότι βρίσκεται μέσα σε κάποιο ιδιωτικό αεροσκάφος. Το αυτοκίνητο είναι δημιουργία της Becker Automotive Design και ονομάζεται Becker JetVan Mercedes-Benz Sprinter.

H εταιρία εδρεύει στη Ventura της California και με πελατολόγιο όπως Jennifer Lopez,

Jerry Seinfeld, Will Smith, Tiger Woods, Bruce Springsteen και Denzel Washington είναι λογικό να δημιουργήσεις κάτι αντίστοιχο με τους πελάτες. Το Becker JetVan διαθέτει δερμάτινες ηλεκτρικές θερμαινόμενες πολυθρόνες με σύστημα μασάζ και υποστήριξη οσφυικής μοίρας, ξύλινες επενδύσεις, ένα σύστημα ήχου 7.1 απόδοσης 1.300 Watt της Creston, με MacIntosh ενισχυτές. Επίσης υπάρχει μια 40″ Runco LCD οθόνη, ένας υπολογιστής με 500 GB σκληρό δίσκο και ασύρματο δίκτυο 4G.

Όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου όπως ο φωτισμός, οι πόρτες, τα συστήματα ήχου και εικόνας, οι περσίδες, τα καθίσματα κτλ, ελέγχονται μέσα από την 6″ οθόνη αφής της Creston. Πόσο κοστίζει για να το νοικιάσει κάποιος δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι φθηνό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Αναζητήσεις
πολυθρόνες για μασαζ
Τυχαία Θέματα
Becker JetVan Mercedes-Benz Sprinter,