BMW M4 Concept [Live Photos]

Με διαφορά, το αυτοκίνητο που κάνει το μεγαλύτερο buzz στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance είναι η BMW M4 Coupe Concept, το πρωτότυπο που μας δίνει τη πρώτη γεύση από το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής των νέων M3/M4.

Χθες το βράδυ είδαμε studio φωτογραφίες και video και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και ζωντανές

φωτογραφίες.

Το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε κίτρινο μεταλλικό χρώμα, Aurum Dust το ονομάζει η BMW, και είναι η εξέλιξη του Phoenix Yellon της E46. Διαθέτει CFRP οροφή, επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα, CFRP μπροστά spoilers, νέους πλαϊνούς καθρέπτες, νέα γρίλια, φουσκωμένο αλουμινένιο καπό και LED φωτιστικά σώματα. Επίσης συναντάμε αεραγωγούς στο φτερά, ζάντες 20″ με ελαστικά 255/30 μπροστά και 375/30 πίσω, πλαϊνά skirts, αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα με CFRP διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Η BMW δεν κάνει λόγο για το τι κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό του, εκτός του ότι τον περιγράφει “ως έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης με τεράστια απόδοση”. Οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να φορά τον twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα που θα φορά και η έκδοση παραγωγής, ο οποίος θα αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.



[Πηγή: Bimmerpost]

Keywords
Τυχαία Θέματα