BMW ConnectedDrive 2012 με apps, SMS και νέο iDrive

Η BMW ανακοίνωσε το νέο ConnectedDrive, ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο διαθέτει ότι θα ήθελε ο άνθρωπος του 2012. Το σύστημα διαθέτει επεξεργαστή 1.3 GHz και 3D κάρτα γραφικών ώστε να μπορεί να προβάλει υψηλής ποιότητας εικόνα. Ο χειρισμός του γίνεται με το νέο  επιλογέα iDrive, διαμέτρου 45 mm, ο οποίος διαθέτει στην οροφή του επιφάνεια αφής. Αργότερα ο επιλογέας θα διαθέτει και τεχνολογία αναγνώρισης γραφικού χαρακτήρα, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσω μελλοντικού update.

Το

σύστημα πλοήγησης μπορεί να προβάλει 3D κτίρια και πιο ρεαλιστική απεικόνιση των δρόμων ενώ το σύστημα πλέον μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα έως και 2 τηλέφωνα. Το ημερολόγιο έχει ανανεωθεί εμφανισιακά και διαθέτει καλύτερο σύστημα συγχρονικού και πλοήγησης. Το σύστημα μπορεί να μπει στο internet και διαθέτει ένα ασύρματο hotspot τεχνολογίας LTE με ταχύτητες έως 150 Mbit/δευτερόλεπτο.Μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί και εκτός αυτοκίνητο, όμως μόλις για 30 λεπτά.

Στον τομέα της μουσικής, διαθέτει νέες επιλογές αναπαραγωγής, βελτιωμένη αναζήτηση και δημιουργία λιστών. Όταν παίζει ένα τραγούδι, στην οθόνη προβάλλεται το εξώφυλλο του CD, ο τίτλος του album αλλά και το καλλιτέχνης. Διαθέτει φωνητική αναγνώριση και μπορεί να στείλει είτε SMS είτε e-mail. Αρχικά, η φωνητική αναγνώριση υποστηρίζει 6 γλώσσες, ενώ αργότερα θα προστεθούν περισσότερες. Διαθέτει λειτουργικό Android και από τον Ιούλιο του 203 θα υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν και εφαρμογές τρίτων. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα