AutoBlog.gr v4.0!

Ήταν καιρός για μια μεγάλη αλλαγή, δε συμφωνείς; Έτσι αποφασίσαμε να αλλάξουμε εντελώς το look του AutoBlog.gr και να προχωρήσουμε σε κάτι πιο μοντέρνο που να ταιριάζει περισσότερο στο ύφος μας, αλλά ταυτόχρονα να σου προσφέρουμε περισσότερες λειτουργίες που θα κάνουν τη περιήγησή σου στο site ακόμη πιο εύκολη και χρηστική.

Με την 4η έκδοση του AutoBlog.gr

θέλαμε κάτι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα περισσότερο λειτουργικό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το καταφέραμε! To AutoBlog.gr, πλέον στη 4η έκδοση του, είχε ως στόχο και πρώτο μέλημα να σου προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Είμαστε κι εμείς αναγνώστες του AutoBlog.gr και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το site που θα θέλαμε κι εμείς να διαβάζουμε καθημερινά εν έτη 2013 μαζί με σένα!

Στην έκδοση αυτή έχουμε διορθώσει όλα τα μικρά προβλήματα που κατά καιρούς μας έχεις επισημάνει (πχ τα αποτελέσματα της αναζήτησης) και ετοιμάσαμε μερικές ακόμη εκπλήξεις! Η νέα έκδοση μεγάλωσε σε διαστάσεις, κάνοντας το περιεχόμενο πιο ευανάγνωστο, και πιο φιλικό. Η νέα έκδοση είναι responsive, πράγμα που σημαίνει ότι είτε μπαίνεις από κινητό, είτε από tablet, είτε από PC, θα βλέπεις το AutoBlog.gr πάντα στη σωστή ανάλυση που ταιριάζει στην οθόνη σου. Κύρια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι η απλότητα στη περιήγηση μέσα στη σελίδα κάτι που σημαίνει ακόμα γρηγορότερη εμφάνιση

Όντας beta, είναι λογικό να υπάρχουν bugs που χρειάζονται διόρθωση σε αυτή τη νέα έκδοση και εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου! Αν εντοπίσεις κάτι που δε λειτουργεί σωστά, θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να μας το αναφέρεις ώστε να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό!

Οι εργασίες για αυτό που βλέπεις να “ντύνει” το αγαπημένο σου site κράτησαν περισσότερο από δύο μήνες και μεσολάβησε η έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη όπου έπρεπε να σταματήσουμε τις εργασίες του σχεδιασμού για να σου μεταφέρουμε τα νέα από την Ελβετία. Ελπίζουμε ο χρόνος που αφιερώσαμε να άξιζε το κόπο και το νέο look του AutoBlog.gr να σου αρέσει όσο και σε εμάς.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, τις προτάσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις σου, για να κάνουμε το AutoBlog.gr ακόμα καλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα