Audi RS6 Avant by Neidfaktor Hamburg

Έχουμε δει τις προηγούμενες γενιές Audi RS6 vα αποκτούν τρελές ιπποδυνάμεις και γενικότερα βελτιωτικά προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και για το νέο RS6. Όμως είναι ακόμα νέο και οι βελτιωτικοί οίκοι δεν έχουν προλάβει να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τα kits τους. Όμως το να αναπτύξεις ένα bodykit ή ένα νέο εσωτερικό δεν απαιτεί τόσες δοκιμές και trial & error και άλλα τέτοια περίεργα. Έτσι, όσο περιμένουμε για κάποιο κτήνος να κάνει την εμφάνισή του, ας δούμε τι ετοίμασε η Neidfaktor

Hamburg για το Audi RS6 Avant.

Ότι και να πω είναι λίγο και είμαι σίγουρος πως οι φωτογραφίες αδικούν το project. Το πακέτο εστιάζει στην δημιουργία ενός εσωτερικού με ακόμα ποιοτικότερα υλικά και μερικές, διακριτικές αλλαγές. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες είναι είτε δέρμα, είτε alcantara είτε ανθρακόνημα και το λέω τώρα για να μην το αναφέρω συνεχώς και γίνω κουραστικός.

Εξωτερικά, οι μοναδικές αλλαγές περιορίζονται σε ένα matte carbon fiber τελείωμα σε διάφορα εξαρτήματα όπως οι καθρέφτες, η αεροτομή και ο διαχύτης. Αλλαγμένες επίσης είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης αλλά και οι ράγες οροφής με νέα, ανθρακονημάτινα κομμάτια.

Η δουλειά που έχει γίνει στο εσωτερικό όμως είναι πραγματικά απίστευτη. Το πρώτο βήμα ήταν η αφαίρεση των πάντων! Μετά, ακολούθησε αυτό που μπορώ να περιγράψω ως όργιο alcantara και carbon fiber. Δεν έχει νόημα να περιγράψω… απλά δείτε το στις φωτογραφίες που ακολουθούν.



[Πηγή: Neidfaktor Hamburg]

Keywords
Τυχαία Θέματα