Arrivabene: Ο Vettel μου φαίνεται φτυστός ο Schumacher

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Maurizio Arrivabene αναφέρει στην ίδια πρόταση τα ονόματα του Michael Schumacher και του Sebastian Vettel. Ο Ιταλός λέει, πως κάποιες φορές ο Vettel του φαίνεται ολόιδιος με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εδώ τριγύρω ήμουν και στην εποχή του Michael Schumacher

και το παραδέχομαι πως ώρες ώρες κοιτάω τον Vettel και κατά κάποιον τρόπο μου φαίνεται φτυστός ο Schumi. Για όσους γνώρισαν και τους δύο, υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Ελπίζουμε να είναι και τα αποτελέσματα εξίσου καλά.

Όσον αφορά τις χειμερινές δοκιμές, το νέο αφεντικό της Scuderia επανέλαβε τα όσα είχε πει για τη Mercedes και τόνισε το πόσο σημαντικές θα είναι οι τελευταίες δοκιμές στη Βαρκελώνη.

Το σημαντικότερο τεστ θα είναι το τελευταίο. Όλοι θα πρέπει να αποκαλύψουν τα χαρτιά τους για τη Μελβούρνη. Η Mercedes κρυβόταν στη Jerez και δεν την πατάμε. Από τη Honda περιμένω θετικές εκπλήξεις, δεν είναι σοφό να αποκλείεις τους Ιάπωνες, συχνά κρατάνε κρυφή τη συνταγή της επιτυχίας.

Δεν πουλάω φούμαρα κι ας δούλευα σε καπνοβιομηχανία. Έχω μεγάλα όνειρα, αλλά είμαι προσγειωμένος, Στους Tifosi λέω να έχουν πίστη στη προσπάθεια που κάνουμε. Ξέρω καλά πως οι αγώνες δεν κερδίζονται με την θετική ατμόσφαιρα και το καλό κλίμα, δεν θα πάει γρηγορότερα το μονοθέσιο από το καλό κλίμα που επικρατεί (στο Maranello), μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά.

Η κατάσταση υγείας του Michael Schumacher παραμένει άγνωστη μετά την μετακίνηση του Γερμανού στο σπίτι στη Γενεύη. Σύμφωνα με τον σύμβουλο νευροχειρουργικής Peter Hamlyn, η ανάρρωση τον ανθρώπων με παρόμοια τραύματα είναι υπόθεση ετών, αν υπάρξει ανάρρωση. Πληροφορίες στα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 46-χρονος όχι μόνο δεν περπατάει, αλλά ούτε και μιλάει, ενώ έχει περιορισμένη αντίληψη με το περιβάλλον γύρω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα