Arrivabene: Δε θα μου κάνει μαθήματα ο Marko

Ένα από τα φετινά Grands Prix που δε θα μπορέσουμε εύκολα να ξεχάσουμε είναι το Μεξικανικό. Όχι λόγω του θεάματος που μας πρόσφερε στην πλειοψηφία του αγώνα, αλλά κυρίως σε όσα έγιναν στους τελευταίους γύρους, καθώς και μετά το πέσιμο της καρώ σημαίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Max Verstappen δεν έδωσε τη θέση του στον Sebastian Vettel, ο οποίος έγινε έξαλλος με τον Ολλανδό.

Βέβαια, αυτό εξόργισε όλη τη Ferrari,

φυσικά και τον επί κεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene. Η συμπεριφορά του Γερμανού σχολιάστηκε από πολλούς, κι ένας από αυτούς ήταν ο Helmut Marko. Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull είναι γνωστό ότι του αρέσει να προκαλεί, αλλά τώρα λαμβάνει την απάντηση από το αφεντικό της Scuderia, λέγοντας πως δεν παίρνει μαθήματα από κανέναν.

Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να σκέφτεται τα δικά του προβλήματα, επειδή το να κατηγορείς τους άλλους, δεν είναι σωστό. Απάντησα σε μια ερώτηση πριν και είναι ο σωστός τρόπος, αλλά δεν παίρνω μάθημα εκπαίδευσης από τον Helmut Marko ή από οποιονδήποτε άλλο.

Όπως και ο Vettel, έτσι και ο Ιταλός εξοργίστηκε, όμως εξηγεί πως ήταν η στιγμή που ήταν οργισμένος, κάτι που οφείλεται στο πάθος της στιγμής, χωρίς να βρίσκει κάτι το μεμπτό σε αυτό.

Μιλούσα με τους μηχανικούς μου. Φυσικά και ήμουν θυμωμένος, αλλά δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τις άλλες ομάδες. Μιλούσα με τους ανθρώπους μου για να προχωρήσουμε και να μιλήσουμε με τον Charlie. Ήμουν πραγματικά επικεντρωμένος σε αυτό. Ξέρετε τον χαρακτήρα μου, το πάθος μου όπως αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα