Alfa Romeo Mito διαθέσιμη πλέον και με τον 0.9 Turbo TwinAir των 85 ίππων

Η Alfa Romeo Mito φόρεσε για πρώτη φορά τον 0.9 Twinair κινητήρα στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο και πλέον είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, όπου στην έκδοση Distinctive ξεκινά από τις 16.800 ευρώ.

Η διάθεση του στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου με τον κινητήρα να έχει πάρει τα βραβεία “International Engine of the Year 2011″,

Best Engine 2011 και “Best Green Engine 2011″.

Είναι 875 κ.εκ. και αποδίδει 85 άλογα με 145 Nm ροπής. Έχει 25% μικρότερη κατανάλωση από τους κινητήρες 1.4 78 ίππων και 1.4 Multiair 105 ίππων και ταυτόχρονα, αυξημένη ροπή κατά 10 με 25%. Ο κινητήρας συνεργάζεται με το σύστημα Start&Stop έχοντας 98 γρ/χλμ εκπομπές CO2, απαλλάσοντας το από τέλη κυκλοφορίας.

Η MiTo Twinair θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά μόνο στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Distinctive, η οποία περιλαμβάνει στάνταρ μπροστινούς και πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους τύπου κουρτίνας και αερόσακο γονάτων οδηγού, σύστημα DNA, σύστημα VDC με ASR, MSR, CBC, e-Q2 και Hill Holder, σύστημα Start&Stop και ένδειξη αλλαγής ταχύτητας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, ζάντες αλουμινίου 16”, ραδιο-CD με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι κλπ. Επίσης, σε αντίθεση με τις εκδόσεις Distinctive των υπόλοιπων κινητήρων βενζίνης, η MiTo Twinair διαθέτει πίσω αεροτομή στον βασικό εξοπλισμό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alfa Romeo Mito, 0 9 Turbo TwinAir,