Ζαραδούκας: Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου

Ο Γιάννης Ζαραδούκας δηλώνει πως διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, μιλάει για τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, αλλά και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Ζαραδούκας τόνισε πως αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη στην καριέρα του: "Είναι σίγουρα. Ζω ένα όνειρο με όλο αυτό που συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος που πήγαν όλα καλά

και δώσαμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο. Ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και με την Γεωργία".

Παράλληλα, τόνισε πως περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: "Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή. Θέλω πάρα πολύ να ζήσω και εγώ αυτήν την ατμόσφαιρα. Είναι... άλλο Καραϊσκάκη, άλλωστε, με τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα άμεσα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Τέλος, για το ματς του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ είπε: "Μπορούμε να νικήσουμε. Κι ενώ εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου από την κερκίδα, γιατί αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε και μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα