Ξενιάδης: Δεν έχει σχέση ο Σαλιαρέλης

23:28 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Βασίλης Ξενιάδης με μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης επανέλαβε ότι οι προθέσεις του για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι και θα είναι πάντα ειλικρινής, μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Αναλυτικά

τα όσα έγραψε:
"Οπως είχα πει ΑΚΡΙΒΩΣ στις δηλώσεις μου, σήμερα έγινε το ραντεβού των νομικών συμβούλων μου με το νομικό σύμβουλο της ΑΕΚ και τον Κον Αδαμιδη, από την πλευρά της ΑΕΚ ζητήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις (ΕΕΑ κλπ) στα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ κανένα πρόβλημα και από την μεριά των νομικών μου ζητήθηκαν προϋποθέσεις οι οποίες να καλύπτουν την όποια τοποθέτηση χρημάτων για την απόκτηση του συνολικού 51% των μετοχών της ΑΕΚ.Η πλευρά της ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ το 51% διαθέσιμο. Οι νομικοί σύμβουλοι θα ξεκαθαρίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται και από τις 2 πλευρές.

Οσον αφορά την σχέση μου με τον Κον Σαλιαρέλη, είναι ξεκάθαρη, είναι συνεταίρος μου στις επιχειρήσεις μου και πολλά χρόνια φιλική σχέση. ΔΕΝ ΕΙΧΕ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ , με την ΑΕΚ. Τόσο καιρό γράφανε ότι είμαι αόρατος και ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα , τώρα που ανοίγω τα χαρτιά μου γιατί δεν μιλάει κανείς; Δίπλα μου στην συνάντηση ήταν ο Γρηγόρης Δέδες , παλαιός παράγοντας της ΑΕΚ, με πολλές γνώσεις για την ΑΕΚ.

Κάποιοι κάνουν σκέψεις που δεν αρμόζουν σε αεκτζήδες, είμαι και θα είμαι ειλικρινής σε οτιδήποτε αφορά την ΑΕΚ και δεν υπάρχει ουδέν μυστικό που δεν θα το γνωρίζετε. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια....αυτό πρέπει να γίνει πραγματικότητα.!".

Keywords
Τυχαία Θέματα