Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής

Τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας ανδρών, στις 27-30 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/12) ο Γιώργος Κρανάκης ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε συνολικά 22 αθλητές, τους εξής: Ευγένιο Κουλούρη, Διονύση Γεωργιάδη, Χριστόφορο Μπακαούκα, Νίκο Κοκολοδημητράκη (ΑΕΚ), Γιώργο Ζαραβίνα, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπο Μάλλιο, Νίκο Σαμαρά

(Διομήδης Αργους), Απόστολο Παλάσκα, Θεόδωρο Πετρίδη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Μαστορογιάννη (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Κώστα Τσιλιμπάρη (Κονβερσάνο/Ιταλία), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ροστόκ/Γερμανία), Δημήτρη Τζιμούρτο (Αιντραχτ Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ/ Γερμανία), Αλέξη Αλβανό (Μπάλινγκεν/Γερμανία), Νίκο Ριγανά (Κονστάντζα/Ρουμανία), Σπύρο Μπαλωμένο (Λέομπεν/Αυστρία).

Από τους προαναφερόμενους, οι Παλάσκας και Πετρίδης είναι οι πρωτάρηδες. Ο 22χρονος αριστερός ίντερ του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Μια κλήση στην Εθνική είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή η επιλογή αποδεικνύει ότι δουλεύω. Ένα καμπ είναι μεγάλη εμπειρία. Μπορώ να μάθω πολλά από παίκτες που παίζουν χρόνια στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι ένα όνειρο ζωής για μένα αυτή η κλήση, ενώ αποτελεί επίσης μία σημαντική ευκαιρία. Όσο για τα προκριματικά, πιστεύω ότι Κύπρος και Βοσνία είναι ομάδες στα μέτρα μας και μπορούμε να τις κερδίσουμεΒ».

Ο 25χρονος πλέι μέικερ, συμπαίκτης του στον "δικέφαλο του Βορρά", επεσήμανε: "Είναι πρώτη φορά. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου την κλήση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ώστε κάποια στιγμή να γίνω μέλος της ομάδας. Είναι τιμή για μένα να προπονηθώ μαζί με αθλητές που αγωνίζονται σε άλλους ρυθμούς στο εξωτερικό, τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και παίρνουμε πράγματα από αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα