www...του-yahoo.gr

Toυ... Γιάχου η διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός διέψευσε τις... Κασσάνδρες που για 4 ημέρες φώναζαν φοβούμενοι όργια στο ντέρμπι.

Δεν αναφέρομαι στην πλευρά του Παναθηναϊκού, που μόνο οπαδοί και Μέσα... τύπου Τσάκα, εξέφραζαν από το πρωί ως το βράδυ επιφυλάξεις για τον ορισμό του Βασσάρα, αλλά σε

παράγοντες της ίδιας της διαιτησίας.

Συγκεκριμένος παράγοντας, πρώην διαιτητής, πρόσφατα σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε πέσει στην εξής αντίφαση.

- "Απορώ πώς έχετε αναγάγει σε μείζον ζήτημα τον ορισμό του κυρίου Γιάχου. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι πρωταγωνιστές"

- "Δεν θεωρώ ότι ο Γιάχος μπορεί να σταθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι και απορώ για την απόφαση να τον ορίσουν".

Οπως λοιπόν, την... πέφτουμε στους διαιτητές στην πρώτη στραβή, έτσι θα πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι για τη διαιτησία του Χιώτη ρέφερι, που στιγματίστηκε από δύο λάθη των βοηθών του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο α' βοηθός, Ακρίβος, λανθασμένα δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Τζιμπούρ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπίνο) και στο δεύτερο ημίχρονο ο β' βοηθός, Σωτηρόπουλος, υπέδειξε λανθασμένα τον Μιραλάς σε οφσάιντ (στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε ο Καπίνο).

Ο "κόρακας"
(Ειδικός κορακολογίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα