Βγαίνει πρωταθλητής ή πάμε ΟΑΚΑ;

18:51 1/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για 6η φορά φέτος και τρίτη στα πλέι οφ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με σκοπό να πάρει ο ένας το σκαλπ του άλλου. Οι ερυθρόλευκοι επιζητούν με ένα θετικό αποτέλεσμα να μειώσουν σε 1-2 σειρά των τελικών των πλέι οφ και να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι βρίσκονται αγκαλιά με τον 9ο συνεχόμενο τίτλο τους στη διοργάνωση. Τι χρειάζονται; Ενα ακόμα διπλό στο ΣΕΦ.
Το αν η σειρά θα τελειώσει σήμερα (1/6) η θα τραβήξει περισσότερο θα το μάθουμε σε λίγες ώρες (22:00, NET). Με παράδειγμα την ΑΕΚ!
Το 2002 η ΑΕΚ είχε καταφέρει το φαινομενικά ακατόρθωτο. Να γυρίσει δηλαδή από το 0-2 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τότε θύμα της ήταν ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι όμως πήραν το μάθημα τους και θέλουν να δώσουν ένα τέτοιο στον Παναθηναϊκό. Κάτι όχι και τόσο εύκολο, αλλά ουδείς στο λιμάνι είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα. Αλλωστε αν γίνει απόψε το 1-2, τότε το άγχος θα μεταφερθεί στο πράσινο στρατόπεδο.Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή ουσιαστικά δεν έχει κάτι να χάσει, με την έννοια του ότι έχει έρθει σε τόσο δύσκολη θέση, που ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει γιατί δεν έκανε την ανατροπή. Προφανώς διαφορετικού είδους μπορεί να είναι η κριτική για πως έφτασε ως εδώ. Σε επίπεδο ρεπορτάζ προβλήματα απουσιών πέραν των γνωστών (Νίλσεν, Βασιλόπουλος και Νεστέροβιτς) δεν υπάρχουν.Να τελειώνει!
Το τριφύλλι από την άλλη δεν θέλει σε καμία περίπτωση ούτε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά ούτε και να υποχρεωθεί να παίξει σε 5ο τελικό. Φέτος την έχει πατήσει τρεις φορές από τον Ολυμπιακό και θα πάει υποψιασμένο στο ΣΕΦ. Διαφορετικά θα μπει σε μπελάδες και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανένας λόγος. Εχει το 2-0, έχει το πλεονέκτημα και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ από όσο γνωρίζουμε δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις.Σε επίπεδο ρεπορτάζ, ο Περπέρογλου είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Σάτο αντίθετα τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα