Τζούριτς: Δε λύθηκε κανένα πρόβλημα του Ολυμπιακού. Από εμάς εξαρτάται όλο αυτό

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μία άκρως σημαντική νίκη στην Μίκρα, κόντρα στον Ηρακλή, ο Δημήτρης Τζούριτς όμως μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν. Οχι βέβαια για το παιχνίδι της ομάδας του, που της έδωσε προβάδισμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague, αλλά για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. "Δε λύθηκε κανένα πρόβλημα του Ολυμπιακού.
Από εμάς εξαρτάται όλο αυτό. Πιστεύω να μη μιλάμε πλέον για οικονομικά προβλήματα. Δε θέλω να πω οτιδήποτε γιατί έχουμε ένα ακόμα ματς και θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα και έχει δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα, έχουμε ψυχή. Προπονήσεις δεν κάνω όσο θα έπρεπε", ήταν τα λόγια του νεαρού διαγώνιου των ερυθρόλευκων."Τα παιδιά είναι η ψυχή"
Με τη σειρά του ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: "Τα παιδιά κι η παρέα που έχουμε δημιουργήσει είναι η ψυχή. Υπάρχει και θέληση. Δεν τα παρατάμε σε κανένα παιχνίδι. Δεν είναι σκοπός το 3-2. Ηταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα.Εχουμε μια αυτοπεποίθηση, μια καλή αύρα γύρω από την ομάδα. Το κάθε σετ και το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικά. Αν μπορούμε, να τα κοιτάζουμε ένα-ένα. Μετά θα κοιτάξουμε τι έχουμε κερδίσει και τι έχουμε χάσει συνολικά", ανέφερε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων για να αναφερθεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς."Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν πολύ σήμερα, θα δούμε ποιος έχει τη δύναμη και τα αποθέματα να παίξει την Παρασκευή. Αν δεν έχεις υποδοχή ή μπλοκ είναι δύσκολο, αλλά είμαστε καλοί στην επίθεση".
Keywords
Τυχαία Θέματα