Τσότσαλιτς: Για το καλύτερο με ΠΑΟ

Υπόσχεση στους φιλάθλους του Πανιωνίου πως οι κυανέρυθροι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσπουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Εντιν Τσότσαλιτς, ο οποίος αναγνώρισε το γεγονός ότι θα έχει πολλή... δουλειά την Κυριακή κόντρα στους επιθετικούς των πρασίνων, ενώ ξεχώρισε ως πιο επικίνδυνους αντιπάλους των Λέτο και τον Κουίνσι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσότσαλιτς στη Nova:

Για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό: "Αυτά είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια γιατί

όλοι περιμένουν να κερδίσουμε και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία όπως πήγε το παιχνίδι".

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: "Παίζουμε με μια από τις πιο καλές ομάδες της φετινής περιόδου που έχει σκοράρει αρκετά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, χωρίς ιδιαίτερη πίεση".

Για το πιο επικίνδυνο σημείο των πρασίνων: "Το πιο επικίνδυνο σημείο του Παναθηναϊκού είναι η επίθεσή του και θα έχω αρκετή δουλειά σίγουρα την Κυριακή".

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Τριφυλλιού: "Ο Κουίνσι και ο Λέτο είναι οι πιο επικίνδυνοι".

Για τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την ομάδα: "Υπάρχουν άλλα τρία ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου, πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτά και να βοηθήσω τον Πανιώνιο να κερδίσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Από εκεί και πέρα, δε βιάζομαι για κάτι. Αν υπάρξει μια πρόταση που να συμφέρει κι εμένα και τον Πανιώνιο θα την εξέταζα. Αλλά πάλι, είμαι δυο χρόνια εδώ και περνάω καλά δε θέλω να φύγω από την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα