Τριάδα διπλών

Χαίρετε, κύριοι. Καταρχάς, sorry για τη διήμερη απουσία του betoven. Το θετικό (για τη στήλη κι όχι για την τσέπη μου) είναι ότι δεν ήμουν σε... καλό mood. Και πώς να είμαι όταν χάνω το 4-6 γκολ της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι με τρία γκολ στις καθυστερήσεις! Anyway, πάμε στα σημερινά.

Ξεκινάμε από την Τουρκία. Αν η Μπεσίκτας δεν θέλει να αποχαιρετήσει από τώρα τις ελπίδες για τον τίτλο ή έστω για μία θέση στο ερχόμενο

Champions League, οφείλει να περάσει από την έδρα της -καλής, αλλά άπειρης- Μερσίν. Οι Αετοί έχουν την ποιότητα να περάσουν με το διπλό, που στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1,95. Εχει βάση και το over 2,5 γκολ.

Συνεχίζω με το νορβηγικό ματς, όπου και εκεί θα στραφώ προς τα... δεξιά. Εκτιμώς πως η φορμαρισμένη Βαλερένγκα μπορεί να μας προσφέρει το διπλό του 2,20 στην έδρα της Ααλεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά νίκες στα τελευταία τους 8 παιχνίδια, ενώ αν σήμερα πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα βάλουν από κάτω τους την Τρόμσο και θα ξεφύγουν με 4 βαθμούς από τη Ρόζενμποργκ.

Κλείνω μ' ακόμα ένα διπλό, αυτό της Τορίνο στην Γκουόμπιο. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι στην εξαιρετική Τορίνο, που εκτός έδρας μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα