Τοροσίδης: Νταμπλ και για Ευρώπη βλέπουμε

Μέσα σε εξαιρετικό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Ολυμπιακό. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες των μελών του συλλόγου έδωσαν το παρών σε γνωστό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, σε μία εκδήλωση, που πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά.

Δηλώσεις έκαναν οι Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Τοροσίδης με τον δ' αντιπρόεδρο του συλλόγου να κάνει λόγο για "νταμπλ και καλή πορεία στο Europa" και τον αρχηγό της ομάδας να προσπαθεί να ρίξει

τους τόνους σχετικά με τους ευρωπαϊκούς στόχους.

Ολυμπιακός μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις αποδεικνύει το πόσο οικογένεια είναι", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος παρουσιάστηκε στην εκδήλωση μαζί με τη νεογέννητη κόρη του.

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας είπε: "Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη", ενώ για τα μεταγραφικά, απάντησε: "Θα πρέπει να προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ότι είναι να γίνει θα συμβεί από την επαφή που θα έχει ο πρόεδρος με τον προπονητή".

Ο Βασίλης Τοροσίδης από την πλευρά του θέλησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τον ευρωπαϊκό στόχο του Ολυμπιακού στο Europa League. "Θα ήθελα να ρίξω τους τόνους για την Ευρώπη. Είναι ακόμα μακριά αυτά τα παιχνίδια.

Δεν μπορούμε να πούμε για ημιτελικά και τελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Ρούμπιν είναι μία καλή ομάδα. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δούμε και για την Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά.


Keywords
Τυχαία Θέματα