Τορνατόρος: Θα ήταν εγκληματικό εκ μέρους μας να μην προστατεύσουμε αυτή την ομάδα

23:02 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Την προσοχή τους στους παίκτες του Ολυμπιακού που πέτυχαν το ακατόρθωτο, εφίστησε ο Παντελής Τορνατόρος, στέλνοντας... μήνυμα στους φίλους της ομάδας. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως αυτή η ομάδα αξίζει την προστασία και την προσοχή. "Αυτό που έχει συμβεί σήμερα, τεράστιες δυσκολίες, πήραν τα πάντα και έσπασαν όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν στο βόλεϊ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον Καλμαζίδη, στον
φροντιστή μας, στους φυσιοθεραπευτές, σε όλη την ομάδα. Πέτυχαν το ακατόρθωτο.Θα ήταν εγκληματικό εκ μέρους μας να μην προστατεύσουμε αυτή την ομάδα. Αξίζει την προστασία, γιατί αυτά τα παιδιά μπορούν να παίζουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο"."Την αγαπάμε όλοι την ομάδα"
Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, τόνισε: "Αυτό που έγινε ήταν ηρωισμός μεγάλος, δεν έχει γίνει ποτέ ξανά.Τη συμπαράσταση θα έχει από όλη τη διοίκηση. Την αγαπάει ο κύριος Μαρινάκης και όλοι εμείς. Πιστεύω ότι αυτή την ομάδα θα τη διατηρήσουμε, όσο είναι δυνατό".
Keywords
Τυχαία Θέματα