Τον Λούα Λούα επιστράτευσε ο Μπάντοβιτς, καθώς ούτε ο Στολτίδης είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (11/4)

Ο Ιεροκλής Στολτίδης δεν ξεπέρασε το Σάββατο (10/4) τις ενοχλήσεις που είχε από την σύσπαση στον προσαγωγό και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, υπό τον φόβο να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με 16άδα στην Κομοτηνή, επιστράτευσε τον Λομάνα Λούα Λούα, η καραντίνα του οποίου φαίνεται να παίρνει τέλος. Από Δευτέρα (12/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια

για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αρη.

Η απουσία του Στολτίδη είναι η δωδέκατη για τους ερυθρολεύκους για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και ο Μπάντοβιτς αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον υπό καθεστώς καραντίνας Λούα Λούα, ώστε να έχει στη διάθεσή του 17 παίκτες. Δεν συνέβη πάντως το ίδιο με τον έτερο τιμωρημένο, Ντάτολο, που εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του.

Θεωρείται ωστόσο εξαιρετικά απίθανο να δούμε τον Λούα Λούα και στο βασικό σχήμα. Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γκαλίτσιος στο δεξί άκρο, ο Ντομί (ή Βαλεριάνος) στο αριστερό και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ στο κέντρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα