Την λύση της συνεργασίας της με τον Φρέντι Μπρουκς ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή

18:33 5/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Και επίσημα πλέον ο Φρέντι Μπρουκς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Volleyleague και την αποτυχία του Γηραιού να πάρει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, Φρέντι Μπρουκς και διοίκηση της ομάδας αποφάσισαν την λύση του συμβολαίου του κουβανού τεχνικού κοινή συναινέσει.
Η ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε το ΤΑΠ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Μπρουκς, τον οποίο αποκαλεί φίλο του Ηρακλή, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου.Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
"Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας κ. Φρέντι Μπρουκς αποφασίσθηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Το ΤΑΠ Ηρακλής, αλλά και όλη η οικογένεια του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του στον άνθρωπο της ομάδας μας, τον Φρέντι, για τις υπηρεσίες που προσέφερε.Ο Φρέντι Μπρουκς ήταν, είναι και θα παραμένει φίλος του Ηρακλή, όχι μόνο γιατί έχει συνδέσει το όνομά του με την μεγάλη πορεία της ομάδας, αλλά γιατί και κάτω από αντίξοες συνθήκες δήλωσε παρών για τα συμφέροντα του Ηρακλή μας. Τον ευχαριστούμε και πάλι για όλα".
Keywords
Τυχαία Θέματα