Θ. Γιαννακόπουλος: Μακάρι ο Πρίγκιπας να αποδειχθεί αληθινός και όχι μία μπαρούφα

Εισερχόμενος στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε τόσο στα διοικητικά της ΠΑΕ, όσο και στην επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ευχήθηκε να είναι καλή η χρονιά με τους πράσινους να κατακτούν τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς είναι η καλύτερη ομάδα!

Αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ, λέγοντας: "Εκείνο που χαίρομαι πολύ είναι πως θα υπάρχει πολύς κόσμος. Τώρα αν έρθει ο Τζιμπρίλ Σισέ αυτό μου είναι σχετικά αδιάφορο γιατί δεν παίζει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνον, βοήθησε αλλά πρέπει να κοιτάμε την σημερινή πραγματικότητα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλή για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερη ομάδα και είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς για τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, είπε: "Ολοι περιμένουμε τον Πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα. Που να ξέρει κανείς αν θα τα βαλει τα λεφτά ή είναι επιθυμία του να πάρει τον Παναθηναϊκό. Αυτό το ευχομαι αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει".

Για το αν θα δοθεί εξουσιοδότηση στην Arboris Capital, ανέφερε: "Εγώ δεν ξέρω τίποτα τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι όλοι οι Παναθηναϊκοί να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, γιατί τώρα τους χρειάζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα