"Τετράδα με Ρόνι, Σικαμπάλα, Λέτο, Κουίνσι"

Νέες δηλώσεις έκανε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος αναφέρθηκε άλλη μία φορά στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Ροναλντίνιο, τις εξελίξεις με τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα

για κάποιες μεταγραφές, απάντησε " ...ποιος προπονητής δεν θα ήθελε στην ομάδα του τον Σικαμπάλα ή τον Ροναλντίνιο; Για φανταστείτε μια τετράδα μπροστά στην επίθεση με Λέτο, Κουίνσι, Ροναλντίνιο και Σικαμπάλα".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3:
- Ο άμεσος συνεργάτης του Αλ Σαούντ κ. Μοχάμεντ Μπάσεμ, τόνισε ότι από τη στιγμή που θα γίνει ο οικονομικός έλεγχος, μέσα σε 72 ώρες, ο Πρίγκιπας θα βρίσκεται στην Ελλάδα για την υπογραφή των τελικών συμβολαίων.
"Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...".

- Για να γίνει αυτό και να μπείτε ενεργά στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Ο Υφυπουργός στην κυβέρνηση, έμεινε ο ίδιος (κ. Γερουλάνος) κι έχει υποσχεθεί να διευθετηθεί το ζήτημα.
"Αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Τώρα αν χρειαστεί μια μέρα ή χρειαστούν 10 μέρες, ποσώς μας απασχολεί. Εμάς μας ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να γίνει η μεταβίβαση. Αν γίνει αυτό, μπορούμε να περιμένουμε και 5 και 10 μέρες".

- Είναι όντως τόσο λίγο το χρονικό διάστημα; Πολλοί έχουν βάλει deadline (έχουν θέσει διορία) ότι μέχρι τις 22 ή τις 23 Νοέμβρη θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα...
"Δεν υπάρχει deadline κι αν ξέρετε τι αναφέρει το MοU που μπορεί ο οποιοσδήποτε να το διαβάζει, θα βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Οι ημερομηνίες είναι ξεκάθαρες επίσης. Τι να πω εγώ στον ορκωτό λογιστή; - Τελείωσε μου τον έλεγχο τώρα; Τι είναι φασολάδα για να δυναμώσω ή να χαμηλώσω τη φωτιά; Γίνεται ένας οικονομικός και νομικός έλεγχος και μέσα σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε επ' ακριβώς".

-Αν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα (22-23 Νοέμβρη), τι γίνεται τότε;
"Αν κρατήσει παραπάνω, προφανώς αυτό είναι το σωστό κι έτσι πρέπει να γίνει. Θα διαρκέσει όσο απαιτηθεί. Δεν πράττουμε όπως ο κ. Βγενόπουλος που του είχε πάρει 2 μήνες ο σχετικός έλεγχος…. Σας λέω ότι δεν υπάρχει όμως καμία ανησυχία".

- Τα χρήματα για τη μεταβίβαση βρίσκονται στην Κύπρο;
"Τα χρήματα είναι έτοιμα να μπουν στην Ελλάδα από τη στιγμή που ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ δώσει την εντολή. Αυτό αφορά τον Πρίγκιπα, εμένα προσωπικά και τον Παναθηναϊκό. Κανέναν άλλον...".

- Ο κ. Βαρδινογιάννης διεμήνυσε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Πρίγκιπα αλλά ούτε με σας προσωπικά.
"Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όλο αυτό ίσως σημαίνει ότι έχει επέλθει μια συμφωνία και απλά δεν μιλάμε".

- Είπατε ότι έγινε διερευνητική επαφή για τον Ροναλντίνιο που ανήκει στην Φλαμένγκο. Ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Δημητρίου επεσήμανε...

Keywords
Τυχαία Θέματα