Τέπιτς στο sport.gr: Πιστεύαμε στους εαυτούς μας, το δείξαμε και αξίζαμε την πρόκριση!

09:32 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Το πράγμα είχε φανεί από το πρώτο κιόλας ματς της σειράς, παρά το γεγονός πως το διπλό δεν ήρθε τότε. Ο Παναθηναϊκός δεν ανέχτηκε να είναι αυτός το ουtsider της σειράς με την Μπαρτσελόνα και θέλησε να ανταλλάξει ρόλους με τους καταλανούς και να γίνει αυτός το φαβορί! Οι πράσινοι τα κατάφεραν περίφημα, ανέτρεψαν το πλεονέκτημα έδρας και στο ΟΑΚΑ τα πράγματα ήταν απλά για τον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. Η παράσταση της Πέμπτης (31/3)
έδωσε πανάξια στον Παναθηναϊκό το εισιτήριο για το Final 4 της Βαρκελώνης και έστειλε μήνυμα στις Σιένα, Μακάμπι και μία εκ των Βαλένθια ή Ρεάλ πως αυτή ομάδα είναι φτιαγμένη για την κούπα, πράγμα που τόνισε και στο sport.gr ο Μιλένκο Τέπιτς! Ο σέρβος γκαρντ των πρασίνων μπορεί να μην είχε χθες (31/3) πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας του με 78-67 επί της Μπαρτσελόνα, ωστόσο προσέφερε πολύτιμες βοήθειες όσο χρόνο ο αρχηγός της ομάδας αναγκάστηκε να βρίσκεται καθηλωμένος στον πάγκο λόγω φάουλ. Στις δηλώσεις που έκανε στο sport.gr ο Τέπιτς χαρακτηρίζει πανάξια την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4, δηλώνει πως Σιένα και Ολυμπιακός του... έκαναν το ίδιο, ενώ πλέκει και το εγκώμιο-ποιού άλλου;-του Δημήτρη Διαμαντίδη."Ετσι και στο Final 4"
Το τριφύλλι απέκλεισε με 3-1 το υποτιθέμενο φαβορί, όχι μόνο για το Final 4, αλλά και για την κατάκτηση της κούπας. Ο Τέπιτς μίλησε για τα τέσσερα ματς κόντρα στους καταλανούς και το καλό που τους έκαναν οι... φήμες περί ανωτερότητας των μπλαουγκράνα: " Ημασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Ολοι πίστευαν πως η Μπαρτσελονα ήταν το φαβορί, το Final 4 γινόταν στην έδρα της και λέγανε πως είναι καλύτερη ομάδα, πως δεν έχει χάσει στο Top 16 και θα μας κερδίσει.Αυτά για εμάς δεν σήμαιναν τίποτα όμως! Πιστεύαμε στην ποιότητά και τις ικανότητές μας από την αρχή και φροντίσαμε να το δείξουμε αμέσως. Αξίζαμε την πρόκριση και την πήραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που ήταν εκπληκτικός. Ελπίζω να χάρηκε τα ματς και εμείς με την σειρά μας οφείλουμε να παίξουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο και στο Final 4 στην Βαρκελώνη"."Εχουμε χαρακτήρα..."
Οι ισπανοί μπορεί να μπορεί να μίλησαν για διαιτησία, όμως οι πράσινοι μίλησαν μέσα στο παρκέ, σύμφωνα με τον 24χρονο γκαρντ: "Μείναμε ήρεμοι και κλείσαμε τα αυτιά μας σε όσα ακουγόντουσαν. Είμαστε πολύ σοβαρή ομάδα και ξέρουμε πως να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Εχουμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και την κατάλληλη ποιότητα"."Τι Σιένα, τι Ολυμπιακός..."
Ο ελληνικός εμφύλιος στα ημιτελικά της Ευρωλίγκα, τελικά δεν πήρε σάρκα και οστά και το τριφύλλι θα κληθεί να πετάξει εκτός τελικού την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα. Ο Τέπιτς πάντως δεν ξεχώρισε καμία από τις δύο αντιπάλους: "Μέσα στον αγώνα δεν ξέραμε τι έκαναν οι άλλες ομάδες. Ημασταν απολύτως συγκεντρωμένοι στην δική μας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Δεν σκεφτόμασταν τα αλλά ματς. Τώρα που γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την Σιένα, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Δεν μας ένοιαζε πριν ποιος θα ήταν ο αντίπαλός μας, δεν μας νοιάζει και τώρ
Keywords
Τυχαία Θέματα