Ταύτιση απόψεων μεταξύ Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ΓΗΠΕΛ και Δήμου Αθηναίων για την μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για το γήπεδο

14:26 4/6/2010 - Πηγή: Sport.gr

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη είχε το πρωί της Παρασκευής (4/6) αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΓΗΠΕΛ, με θέμα συζήτησης την Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Τριφυλλιού στο Βοτανικό. Οπως έγινε γνωστό, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και υπήρξε ταύτιση απόψεων για την μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να λυθούν τα προβλήματα.

Μετά την συνάντηση ο Ερασιτέχνης

εξέδωσε ανακοίνωση:

"Σήμερα το πρωί, συναντήθηκε αντιπροσωπεία  του Ερασιτέχνη  Παναθηναϊκού και  της ΓΗΠΕΛ με  τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη  και το επιτελείο του.

Τον Παναθηναϊκό Α.Ο  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Μ. Κίτσιος και το μέλος του Δ.Σ, κ. Ν. Μαρουδιάς ενώ από την πλευρά της ΓΗΠΕΛ, παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ε. Σαμαράς.

Συζητήθηκαν όλα  τα θέματα που  αφορούν τη Διπλή  Ανάπλαση και δόθηκαν  αμοιβαίες εξηγήσεις  ενώ και οι τρεις  πλευρές συμφωνούν για τη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσουν άμε

Keywords
Τυχαία Θέματα