Τα λέει με Μαρινάκη και ετοιμάζει αλλαγές

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μεταγραφικά βρίσκεται στην ατζέντα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον βάσκο τεχνικό να σκέφτεται παράλληλα το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πιερικό στην Κατερίνη, εκεί που σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές.

Μαρινάκης και Βαλβέρδε

βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, αλλά οι δύο άντρες έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν από κοντά για να καταλήξουν σε ποιες θέσεις θα αναζητήσουν ενίσχυση, σε ποια πρόσωπα θα εστιάσουν, αλλά και σε αυτούς, που αναμένεται να αποχωρήσουν.

Η συνάντηση μεταξύ προέδρου-προπονητή αναμένεται να γίνει την Τρίτη (20/12), αλλά ο Γιάννης Μώραλης φρόντισε να δώσει ήδη το στίγμα, τονίζοντας πως "θα κινηθούμε μόνο αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον".

Η απόκτηση χαφ, που να μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες, αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, προτεραιότητα ενώ αυτή του επιθετικού θα εξαρτηθεί από την επιστροφή ή όχι του Ντιόγκο. Στο συγκεκριμένο θέμα η διοίκηση επιθυμεί τον εκ νέου δανεισμό του, αλλά ο Βαλβέρδε δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Οσο για τη θέση του τερματοφύλακα, το θέμα εξαρτάται άμεσα με τον Κοστάντσο. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση για να λυθεί το συμβόλαιό του, καθώς οι απαιτήσεις του αργεντίνου κρίνονται υπερβολικές από τη διοίκηση.

Ολυμπιακός και Κοστάντσο όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο αργεντίνος έχει κάθε λόγο να ζητάει... γενναία αποζημίωση για να το σπάσει. Οσο για αυτούς, που θα αποχωρήσουν, Ζαραδούκας και Χαβίτο είναι σοβαροί υποψήφιοι για να δοθούν δανεικοί.

Ανεβαίνει ο Μακούν, έτοιμος ο Ιμπαγάσα
Στα αγωνιστικά θέματα, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου στην Κατερίνη με τον Πιερικό, εκεί που ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές.

Παπάζογλου, Ποτουρίδης και Χαβίτο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ πιθανότατα να δούμε και τον Ιμπαγάσα, που και σήμερα έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις.

Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται και ο Μακούν, ο οποίος για ακόμα μία μέρα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες, Φέισα και Μέλμπεργκ ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα