Τα είπαν Μαρινάκης-οργανωμένοι

Προγραμματισμένη συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Πέμπτης (22/12). Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων δήλωσε ικανοποιημένος από τη στάση τους και αμφότερες οι πλευρές ευχήθηκαν να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται εντός των τριών στόχων της και στη συνέχεια.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης

συναντήθηκε σήμερα με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό και εορταστικό κλίμα.

Αυτό, που ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των πειραιωτών ήταν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη στάση, που έχουν κρατήσει οι οπαδοί μέχρι τώρα και τους ζήτησε να δείξουν την ίδια συμπεριφορά και στη συνέχεια.

Τους διεμήνυσε επίσης πως στη συνάντηση που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προέκυψε η πλήρης εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και τους τόνισε πως θα γίνουν προσπάθειες για να προστεθεί ακόμα περισσότερη ποιότητα.

Ο Μαρινάκης πάντως κατέστησε σαφές πως κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι θα γίνει μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και δεν θα γίνει μεταγραφές απλώς για να γίνουν.

Τέλος στη συνάντηση δόθηκε έμφαση στην παρουσία του Ολυμπιακού και στις τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League), ενώ η κουβέντα συνοδεύτηκε από την ευχή τόσο του Μαρινάκη, όσο και των οργανωμένων να συνεχίσει η ομάδα και στο νέο έτος να μάχεται στα τρία αυτά μέτωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα