Σύσκεψη για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Σύσκεψη διαρκείας μίας ώρας μεταξύ των αθλητικών φορέων και του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο πρόκειται να συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί σε περίπου ένα μήνα.


Στη σύσκεψη που έγινε για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και αφορούσε τυχόν τροποποιήσεις, αλλαγές

και εισηγήσεις, πήραν μέρος, εκτός του Παύλου Γερουλάνου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, από το ΠΑΣΟΚ ο Σάββας Εμινίδης, από την ΝΔ ο Γιάννης Ιωαννίδης, από το ΛΑΟΣ ο Γιώργος Ανατολάκης, από την Super League ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης, ο Γιάννης Μώραλης, ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης, Γιάννης Οικονομάκης, ο νέος εκτελεστικός διευθυντής, Μιχάλης Αναγνώστου και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος. Από την ΕΠΟ το παρών έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αντιπρόεδρος, ’ρης Σταθόπουλος, ο Γιάννης Οικονομίδης.

Την ΔΕΑΒ εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Φωτόπουλος και αρκετά μέλη της, την ΕΕΑ ο κ. Μπρίλης, την ΕΟΕ ο κ. Καπράλος, την Ένωση της Β’ και Γ’ Εθνικής οι κ.κ. Καλογιάννης και Θεοδωρίδης. Από την αστυνομία ήταν ο αντιστράτηγος, Αδαμάντιος Σταματάκης και ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Δημήτρης Αθανασόπουλος, από τον ΟΠΑΠ οι κ.κ. Γαννώτης και Σπανίδης, από τον ΠΣΑΠ ο κ. Μαγκριωνίτης, από τον ΠΣΑΤ οι κ.κ. Αντωνίνης και Γερακάρης, ενώ Β«παρώνΒ» ήταν και ο σύμβουλος του Γιώργου Νικητιάδη, Περικλής Βασιλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα