Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στην Σάμο δόθηκε την Παρασκευή (15/4)

Αποστολή στην Σάμο: Λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν για το βόλεϊ γυναικών, τον τελικό του Κυπέλλου στη Σάμο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (16/4, 15:00GR, ET1), οι δύο ομάδες ανταλλάσουν... τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας πως οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι μοιρασμένες. Στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο της Σάμου, το μεσημέρι της Παρασκευής
(15/4), τόσο οι προπονητές, όσο και οι αρχηγοί της κάθε ομάδας δεν δέχτηκαν τον τίτλο φαβορί, ενώ με τη σειρά τους οι τοπικοί φορείς του νησιού, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ, μίλησαν για την επιλογή του μέρους, αλλά και το γεγονός ότι το ΔΑΚ Πυθαγορείου είναι χωρητικότητας μόλις 300 θέσεων."Γεγονός για μας"
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος της Σάμου, Στέλιος Θάνος, ο οποίος δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την απόφαση της ΕΟΠΕ να διεξαχθεί εδώ ο τελικός. Αποτελεί γεγονός για τον δήμο της Σάμου γιατί το βόλεϊ είναι το τρίτο δημοφιλές αγώνισμα. Ως δήμος φροντίζουμε ώστε οι κάτοικοι της περιφέρειας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου αγώνες και δείχνουμε μέριμνα ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με ηρεμία και να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα.Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους φιλάθλους, αφού το Πυθαγόρειο έχει μόλις 380 θέσεις. Προτιμήσαμε έτσι να βάλουμε μέσα παιδιά και νέους που ασχολούνται με το βόλεϊ. Καλή επιτυχία λοιπόν"."Τους δικούς του φιλάθλους το βόλεϊ"
Με τη σειρά του ο γενικός διευθυντής της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης τόνισε: "Ο τελικός δίνει ιδιαίτερη αίγλη σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση της ΕΟΠΕ. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη στην περιφέρεια και κάτι τέτοιο έχει συζητηθεί αρκετά φέτος όλη τη χρονιά. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην ακριτική Σάμο, καθώς πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους, αλλά και τους νεαρούς αθλητές να δουν αθλητές υψηλού επιπέδου.Η επιλογή της Σάμου ήταν μια πρόταση του Μαυρομάτη, την οποία αποδέχτηκε ομόφωνα το ΔΣ της ΕΟΠΕ. Είναι για μας σημαντική ηθική υποχρέωση. Αμφισβητήθηκε η επιλογή μας, αφού οι αθλητικές υποδομές δεν επαρκούν κυρίως στην χωρητικότητα. Αυτή όμως είναι η πολιτική μας και σίγουρα όταν στοχεύεις κάπου παίρνεις το μερίδιο της ευθύνης. Σημαντική η πρόθεσή μας. Το βόλεϊ να έχει τους δικούς του φιλάθλους"."Να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας"
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές του τελικού, με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Κυριάκο Καμπερίδη να δηλώνει: "Ευχόμαστε να γίνει ένας πολύ καλός τελικός. Ηρθαμε με στόχο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Eίμαστε πολύ τυχεροί που από την Α2 μπορέσαμε να βρεθούμε στον τελικό"."Ηρθαμε για να το πάρουμε"
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων από την άλλη, Γιάννης Νικολάκης είπε: "Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον δήμο. Εύχομαι να βγει ένα καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οι οποίες προσέφεραν θέαμα στους οπαδούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς ήρθαμε εδώ για το να πάρουμε"."Αξίζουμε τον τίτλο"
Η αρχηγός της Ενωσης, Νικολέτα Κουτουξίδου, που έχει κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα στην καριέρα της, ανέφερε: "Η ομάδα είναι έτο
Keywords
Τυχαία Θέματα