Συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο θα έχουν οι παράγοντες του Ηρακλή

Αύριο (17/05) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των παραγόντων του Ηρακλή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Πρόκειται σαφέστατα για μια κίνηση που αποσκοπεί στο να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των «κυανόλευκων» με την ομοσπονδία του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που έχουν στο πλάνο τους οι Θεσσαλονικείς, καθώς θα ζητήσουν να κάνουν και παράσταση στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ
ούτως ώστε να επιδιώξουν την ανατροπή των επιτροπών αδειοδοτήσεων. Βασίλης Χατζηπαναγής, Λάκης Παπαιωάννου και Σάββας Κωφίδης θα ηγηθούν της αντιπροσωπείας του Ηρακλή που θα συναντήσει τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά, οι επιτελείς του Ηρακλή θα επιδιώξουν την εξομάλυνση των σχέσεων, κυρίως όμως περαιτέρω εξηγήσεις επί της ατάκας του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων της Σούπερλιγκα, ενδεχομένως κάποιες από αυτές να αντιμετωπίσουν προβλήματα, ανάλογα με αυτά που έχει ο Ηρακλής. Αυτή την ερμηνεία έδωσαν τουλάχιστον οι «κυανόλευκοι».Στο μεταξύ, την Πέμπτη (19/05) θα εκδικασθεί η καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης κατά της ΠΑΕ Ηρακλής για κατάθεση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, θέμα που προέκυψε μετά το έγγραφο που παρουσίασε στη Βουλή ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πειθαρχικός κώδικας περιλαμβάνει ουσιαστικά τρία επικίνδυνα άρθρα. Σύμφωνα με το άρθρο 20 που αφορά πλαστογραφία ο Γιάννης Τάκης κινδευνύει μάξιμουμ με πρόστιμο 100.000 ευρώ και απαγόρευση οιαδήποτε εμπλοκής με το ποδόσφαιρο για διάστημα ενός έτους. Το άρθρο 22 αφορά διαστρέβλωση του πρωταθλήματος και σε αυτή τη περίπτωση ο Ηρακλής κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, ενώ το άρθρο 26 αφορά δυσφήμιση και ο Ηρακλής κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στον Ηρακλή υποστηρίζουν πάντως ότι έχουν ήδη τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητά τους και δηλώνουν σιγουριά.
Keywords
Τυχαία Θέματα