Συγκίνηση στα Τέμπη, στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (9/10) στα Τέμπτη το μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, που σκοτώθηκαν σε τραγικό δυστύχημα πριν από 12 χρόνια.

Ηταν το ξημέρωμα της 4ης Οκτωβρίου του 1999, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα, που έγινε στα Τέμπη. Επέστρεφαν από την Αθήνα, έπειτα

από ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό και το πούλμαν τους συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύσσωμος ο σύλλογος (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ.) καθώς και πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο μνημόσυνο, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του οποίου βρίσκονταν στο μνημείο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας.

Παρών από την απερχόμενη διοίκηση ήταν ο αντιπρόεδρος αυτής, Γιώργος Μιχαηλίδης, τα μέλη της, Μηλιωρίδης, Χατζόπουλος, Φαρλαλής και Ποικιλίδης. Από τους βετεράνους, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι, ήταν οι Πέλλιος, Μπορμπόκης και Κουκίδης, από τον Α.Σ. οι Παπαδόπουλος (Δημοκράτης), Ισαιάδης, Μπεκιάρης και Ποζατζίδης, ενώ από την ΚΑΕ οι Πρέλεβιτς και Πανάκας.

Με πούλμαν του Α.Σ. έφτασαν στα Τέμπη οι αθλητές της ομάδας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Αυτοί ήταν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βιειρίνια, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Τάκη Τονουσίδη, καθώς επίσης και οι Μπαλάφας, Γλύκος, Παπάζογλου, Λεονάρντο αλλά και οι Στίγκερς, Καλαμπάκας, Αράπης και Λιάπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα