Συγκινημένος για το άγαλμα ο Ανρί

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Τιερί Ανρί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που στήθηκε προς τιμή του από την Αρσεναλ.

Οι κανονιέρηδες συμπληρώνουν 125 χρόνια ζωής και στο πλαίσιο των εορτασμών έφτιαξαν και ένα άγαλμα προς τιμή του Ανρί, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 226 γκολ.

"Δεν σκέφτηκα

ποτέ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα είχα ένα άγαλμα όπως αυτό μπροστά στο στάδιο της ομάδας που αγαπώ και υποστηρίζω", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο 34χρονος επιθετικός, και συνέχισε:

"Η εικόνα που δείχνει το άγαλμα δίνει το τέλειο παράδειγμα για την αγάπη που έχω προς το σύλλογο. Το να έχω γονατίσει και να έχω πίσω μου το Emirates Stadium και το Χάιμπουρι είναι κάτι το εκπληκτικό.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς, ήσασταν πάντα ξεχωριστοί και εγώ προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Ξέρω ότι υπήρχαν φορές που αυτό δεν ήταν αρκετό αλλά θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο για σας και τον σύλλογο.

Είναι λίγο παράξενο να σκέφτομαι τον αριθμό των σπουδαίων παικτών που έχουν παίξει για την ’ρσεναλ και εγώ να βρίσκομαι εδώ. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους γιατί δεν θα ήμουν σε θέση να βρίσκομαι εδώ και να γονατίζω μπροστά από αυτό το στάδιο, χωρίς αυτούς"

Εμφανώς συγκινημένος ο Ανρί συνέχισε: "Επιπλέον, θα πρέπει να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους κοντινούς μου φίλους...", τόνισε, αλλά σε εκείνο το σημείο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Να σημειωθεί ότι ο Τιερί Ανρί είναι το ένα από τα τρία πρόσωπα που επέλεξε να τιμήσει η ’ρσεναλ για τα 125 χρόνια ιστορία της, με τον θρυλικό προπονητή Χέρμπερτ Τσάπμαν (προπονητής της ομάδας από το 1925 μέχρι το 1934) και τον πρώην αρχηγό Τόνι ’νταμς (19 χρόνια στους Λονδρέζους) να έχουν και αυτοί τη θέση τους -μέσω μπρούτζινου αγάλματος- έξω από το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα