Στο μισό το πρόστιμο του Τέβες

Μειώθηκε στο μισό το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Κάρλος Τέβες από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από παρέμβαση της Ενωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας (PFA) ο Αργεντινός θα τιμωρηθεί με παρακράτηση αποδοχών δύο εβδομάδων και όχι τεσσάρων, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Η υπόθεση απασχόλησε την PFA που βάσει κανονισμών πρέπει να εγκρίνει οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο άνω των δύο εβδομάδων. Η Σίτι από την πλευρά της κάνει λόγο για αντικρουόμενα συμφέροντα, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι κατά την πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης, εκπρόσωπος του

Τέβες ήταν ο Γκόρντον Τέιλορ, πρόεδρος της PFA!

Η Ενωση Επαγγελματιών δέχθηκε την άποψη του Αργεντινού άσου, ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν κι έτσι απέρριψε το πρόστιμο-μαμούθ που "άγγιζε" το 1.000.000 ευρώ (800.000 λίρες).

Ετσι, η Σίτι αναγκάστηκε να επιβάλει το μέγιστο πρόστιμο των δύο εβδομαδιαίων μισθών (500.000 λίρες) που προσδιορίζεται από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών για απλά παραπτώματα. Αν είχε αποδειχθεί ότι αρνήθηκε να παίξει σε επίσημο ματς, τότε η συμπεριφορά του θα αφορούσε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα και θα επέφερε πολύ αυστηρότερη ποινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα