Στο Pure Red στο Καραϊσκάκη για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του Ολυμπιακού βρέθηκε την Κυριακή (10/10) ο Ιμπαγάσα

Στο Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στο Pure Red βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/10) ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Στον χώρο βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι του Ολυμπιακού, που θέλησαν να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον αργεντίνο.

Ο Ιμπαγάσα έφτασε γύρω στις 14:30GR και εκεί τον υποδέχθηκαν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας, που έσπευσαν να βρεθούν κοντά του, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να υπογράφει ασταμάτητα αυτόγραφα.

Μετά από μισή ώρα δημιουργήθηκα μία μικρή παρεξήγηση με τον Ιμπαγάσα να αποχωρεί για να γευματίσει με την οικογένεια του και τον κόσμο, που δεν πρόλαβε να πάρει αυτόγραφο να δυσφορεί.

Ο αργεντίνος αφού συνειδητοποίησε την αρνητική ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε, επέστρεψε άμεσα και συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα, κάνοντας το χατίρι των φιλάθλων.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πάντως δεν ξέχασαν τον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό ούτε πως ο Ιμπαγάσα είχε σκοράρει εναντίον του με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ και αυτό που του ζήτησαν επίμονα ήταν να κάνει το ί

Keywords
Τυχαία Θέματα