Στην άκρη ο διχασμός λόγω... ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΟΚ να συμπαρασταθούν στην ομάδα στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα (18/1 20:00GR) χωρίς ακρότητες εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του Δικεφάλου.

Μπορεί να έχουν εμφανιστεί σημάδια διχασμού στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, με μερίδα οργανωμένων να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά, τουλάχιστον για σήμερα, θα μπει στην

άκρη η διχόνοια.

Οι οργανωμένοι θέλησαν να εκφράσουν τη θέση τους ενόψει του κρίσιμου αγώνα Κυπέλλου και ξεκαθάρισαν πως θα πρέπει ο κόσμος να συμπαρασταθεί στην ομάδα κόσμια, τονίζοντας πως απαγορεύεται η ρίψη βεγγαλικών και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Επισημαίνουν παράλληλα πως "τυχόν μεμονωμένα περιστατικά τα οποία είναι ικανά να κάνουν κακό στον Π.Α.Ο.Κ. θα θεωρηθούν ως προβοκάτσια εναντίον των Συνδέσμων".

Αναλυτικά το μήνυμα των οργανωμένων: "Εν όψει του αγώνα κυπέλλου καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας όπως μόνο αυτός ξέρει.

Τυχόν μεμονωμένα περιστατικά τα οποία είναι ικανά να κάνουν κακό στον Π.Α.Ο.Κ. θα θεωρηθούν ως προβοκάτσια εναντίον των Συνδέσμων. Απαγορεύεται η ΡΙΨΗ βεγγαλικών και αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΥΓ: Στο γήπεδο δεν θα κρεμαστεί κανένα πανό, εκτός κάποιων που εκφράζουν όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.".

Keywords
Τυχαία Θέματα