Στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε την Τετάρτη (19/5) ο Σωκράτης Κόκκαλης, μία μέρα πριν το κρίσιμο Δ.Σ.

Μία μέρα πριν το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου και θα δοθούν οι κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο πρόεδρος των πειραιωτών πήγε το πρωί της Τετάρτης (19/5) στα γραφεία και συναντήθηκε με τους στενούς του συνεργάτες, Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τα θέματα, που θα τεθούν στο Δ.Σ. της Πέμπτης (20/5). Η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου χτυπάει κόκκινο, καθώς ο Κόκκαλης αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Από την ήττα με τον ΠΑΟΚ και την αποτυχία κατάκτησης της 2ης θέσης, ο Κόκκαλης απέφυγε τις επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα σχετικά με τις προθέσεις του.Με αυτό ως δεδομένο, γίνεται κατανοητό πως μόνο εκτιμήσεις μπορεί να γίνουν σχετικά με τις προθέσεις του και άπαντες στο Λιμάνι κρέμονται από τα χείλη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα