Σιμάο: Μας δυσκολεύει, αλλά κερδίζουμε!

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη μίλησε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος τόνισε πως πάντοτε η ακριτική ομάδα δυσκολεύει τους πράσινους, ωστόσο εκείνοι στο τέλος συνήθως κερδίζουν. Ο Μοζαμβικανός χαφ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ακόμα στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, στις σχέσεις

του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και το μέλλον του...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σιμάο στο Novasports:

-Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Τι αντίδραση περιμένεις από την ομάδα σου στον αγώνα με την Ξάνθη"Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το τελευταίο μας παιχνίδι, όμως τον περασμένο μήνα δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται. Αυτόν τον μήνα δούλεψα σκληρά μαζί με την ομάδα και προσπαθούμε να μην χάσουμε τον ρυθμό. Δεν το ξέρουμε ακόμα, όμως πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στο επόμενο παιχνίδι".

-Τι παιχνίδι περιμένεις στην Ξάνθη;"Είμαστε ο Παναθηναϊκός και όταν παίζουμε στην Ξάνθη, είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Τουλάχιστον έτσι είναι τις τελευταίες σεζόν που έχω αγωνιστεί εκεί. Είναι μια καλή έδρα, όμως ο Παναθηναϊκός τις περισσότερες φορές φεύγει νικητής από την Ξάνθη και ελπίζω πως το παιχνίδι που έρχεται, θα είναι ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια μετά από το μεγάλο διάστημα απουσίας από τους αγώνες. Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα την οποία δεν γνωρίζουμε καλά, αν και την έχουμε δει σε βίντεο. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς".

-Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα μέσα σε αυτόν τον μήνα;"Με τον προπονητή που έχουμε πάντα βελτιωνόμαστε. Μας διδάσκει πράγματα, μας δείχνει τον σωστό τρόπο και προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από κάθε ποδοσφαιριστή. Μας λέει πάντα τι να κάνουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, όταν ο προπονητής σου λέει τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Κάνει καλά τη δουλειά του και προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά στο παιχνίδι μας. Παίξαμε δύο φιλικές αναμετρήσεις και ακόμα και εκεί φάνηκε η βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο".

-Η παρεξήγηση που είχες με τον προπονητή σου ανήκει πια στο παρελθόν;"Φυσικά, όλα είναι καλά. Αυτό συνέβη πριν αρκετό καιρό και αναγνωρίζω ότι έκανα λάθος. Έκανα λάθος και το ξέρω, όμως όταν νιώθεις ότι θα ...εκραγείς από κάτι που έχεις ακούσει, είναι ανθρώπινο... Μπορεί κάποιες στιγμές να έχεις νεύρα, ίσως περισσότερα απ' ότι πρέπει. Εξαρτάται από τις συνθήκες. Τότε αισθάνθηκα ότι έπρεπε να το κάνω. Θα μπορούσα να πω κάτι με καλύτερο τρόπο, πλησιάζοντας τον προπονητή και λέγοντας του: "κόουτς αυτό δεν μου άρεσε" και τότε θα μου απαντούσε. Κάτι που έγινε αργότερα, όμως η προηγούμενη συμπεριφορά μου ήταν λάθος. Είναι έμπειρος, σε μια ηλικία μεγαλύτερη από τον πατέρα μου και μου είπε τι θέλει από εμένα και πως πρέπει να φέρομαι και να δουλεύω όταν είμαι κοντά του και συνεργάζομαι μαζί του. Και

Keywords
Τυχαία Θέματα