Σενάρια φαντασίας χαρακτηρίζουν στη Σερβία τα περί Βουγιόσεβιτς, Μάριτς και Πέσιτς, στο προσκήνιο για Ολυμπιακό και Ο Καζλάουσκας!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι γύρισαν και τυπικά σελίδα μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του έλληνα τεχνικού στο λιμάνι. Το ερώτημα, το οποίο τίθεται εδώ και αρκετό καιρό πριν καν επισημοποιηθεί το διαζύγιο με τον έμπειρο προπονητή είναι αυτό του διαδόχου του, μία υπόθεση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αρχικά οφείλουμε να τονίσουμε ότι πρώτοι στόχοι των αδερφών Αγγελόπουλων είναι οι Ντούσαν Ιβκοβιτς

και Ετόρε Μεσίνα. Αμφότεροι όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ συνιστούν δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις λόγω της δέσμευσης τους με την Εθνική ομάδα της Σερβία και τη Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Επίσημη κρούση στους δύο τεχνικούς τονίζουμε πως δεν έχει υπάρξει. Ομως το ενδιαφέρον δεν διαψεύδεται από τον Ολυμπιακό, ενώ αξίζει να τονιστεί πως  στη Σερβία επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των πειραιωτών. Κάτι που ωστόσο δεν συμβαίνει και με τους Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, Σβέτισλαβ Πέσιτς και Αλεξ Μάριτς. Μάλιστα

Keywords
Τυχαία Θέματα