Σαρετσάνι: Νέα περιπέτεια ο ΠΑΟ

Ως μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του αντιμετωπίζει ο Τζανλούκα Σαρατσένι την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως στόχος του είναι να είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Ο Τζανλούκα Σαρατσένι θα πάρει την πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα την Παρασκευή (21/10, 19.00) στο Βραχάτι, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό.

Ο Ιταλός ακραίος των "πρασίνων" έφτασε σήμερα (20/10) το

απόγευμα στη χώρα μας. Καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ο Σαρατσένι πήγε αμέσως στο κλειστό της Λεωφόρου για να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο.

"Είναι μια καινούρια "περιπέτεια" για εμένα. Είμαι όχι απλά χαρούμενος αλλά κάτι παραπάνω, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω να κάνω το καλύτερο για αυτό το σύλλογο και θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες", είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Σαρατσένι.

Παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τον Παναθηναϊκό: "Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Το παραδέχομαι πρέπει να... μελετήσω. Ξέρω όμως ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη. Δεν παρακολουθώ γενικότερα αθλητικά, αλλά γνωρίζω το όνομα του Παναθηναϊκού και ότι έχει μεγάλη ιστορία. Υπόσχομαινα μάθω τα πάντα".

Ο Σαρατσένι αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παμβοχαϊκό, ακόμα κι αν δεν έχει κάνει καμια προπόνηση με την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα