Σάντος: Απογοητευμένος και τσαντισμένος

Εκνευρισμένος " ...με τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα" εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, μετά την ήττα με 1-3 από τη Ρουμανία. Ο πορτογάλος τόνισε ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες, ενώ ανέφερε ότι αν δεν υπάρξουν κάποια προβλήματα, έχει στο μυαλό του το 80%-90% των ποδοσφαιριστών που θα πάρει μαζί του στα τελικά του Euro 2012.

"Η αίσθηση είναι απογοητευτική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ρισκάραμε κάποια πράγματα, όμως

δυστυχώς δεχθήκαμε τρία γκολ απο κάποια λάθη που κάναμε", είπε ο πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Είμαστε αρκετά τσαντισμένοι, εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτοό πρώτα από όλα, ωστόσο ήταν καλή ευκαιρία να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να υπολογίζουμε και σε ποιους όχι. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε - περάσαμε στα τελικά. Τώρα έχουμε τον δεύτερο, την προετοιμασία και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

"Δεν μου άρεσε το ότι η εικόνα ήταν παρόμοια με αυτή στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρωσία. Ζητήσαμε σήμερα κάποια πράγματα από τους παίκτες, ομως δεν έγιναν, ενώ σήμερα δεν καταφέραμε να επανέλθουμε στο β' ημίχρονο όπως κάναμε με τη Ρωσία".

Στη συνέχεια, ο Σάντος απέφυγε να αναφερθεί μεμονωμένα σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ενώ τόνισε ότι εάν δεν υπάρξουν κάποια προβλήματα, ξέρει από τώρα το 80%-90% των παικτών που θα πάρει μαζί του στα τελικά του Euro.

Keywords
Τυχαία Θέματα