Ρεκόρ απ' την... ανάποδη

17:08 1/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Οι ομάδες της... ιστορίας μας σίγουρα θα εύχονται να... φύγει και να μη ξαναρθεί το 2011! Μερικές απ' αυτές, εξάλλου, έχουν να σταυρώσουν νίκη κάτι μήνες. Δείτε τις πιο ντεφορμέ ομάδες των "στοιχηματικών" πρωταθλημάτων.

Λόκερεν (Βέλγιο)
Αρνητικό σερί: 5 ισοπαλίες και 1 ήττα
Ρεκόρ συνολικά: 4-8-7
Θέση: 11η
Συνώνυμο της ισοπαλίας έχει γίνει η Λόκερεν, μετρώντας πέντε στα τελευταία της έξι παιχνίδια, οι τέσσερις εξ αυτών με σκορ 1-1! Εχει να γευτεί της χαράς της νίκης από τις 5 Νοεμβρίου, όταν και νίκησε εκτός έδρας με 4-2 τη Βέστερλο.

ΚΠΡ (Αγγλία)
Αρνητικό σερί:

5 ήττες και 2 ισοπαλίες
Ρεκόρ συνολικά: 4-5-10
Θέση: 16η
Τη σώζει το σχετικά καλό ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Στα τέσσερα απ' αυτά 7 ματς, μάλιστα, έπαιξε με ομάδες που δεν έχουν ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις, όπως η Σουόνσι, η Νόριτς, η Σάντερλαντ και η Στόουκ.

Σοσό (Γαλλία)
Αρνητικό σερί: 5 ήττες και 1 ισοπαλία
Ρεκόρ συνολικά: 4-6-9
Θέση: 19η
Στον γκρεμό... χωρίς φρένα πάει η κυρά Σοσό, που αν συνεχίσει σ' αυτούς τους ρυθμούς, δύσκολα θα κρατηθεί στη Ligue 1. Μετρά έξι ματς χωρίς νίκη και με συγκομοιδή μόλις έναν βαθμό. Σ' αυτό το "σετ" αγώνων έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ!

Καέν (Γαλλία)
Αρνητικό σερί: 4 ήττες και 2 ισοπαλίες
Ρεκόρ συνολικά: 5-5-9
Θέση: 14η
Επεσε ο γενικός στην Καέν που έχει να σταυρώσει νίκη από τις 6 Νοεμβρίου. Από τότε μετρά τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Πάλι καλά που πραγματοποίησε καλό ξεκίνημα στη σεζόν...

Φράιμπουργκ (Γερμανία)
Αρνητικό σερί: 2 ήττες και 4 ισοπαλίες
Ρεκόρ συνολικά: 3-4-10
Θέση: 18η
Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, αν συνεχίσει έτσι. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga, κάτι που οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να αλλάξει προπονητή. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 5 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη.

Καϊζερσλάουτερν (Γερμανία)
Αρνητικό σερί: 5 ισοπαλίες και 2 ήττες
Ρεκόρ συνολικά: 3-7-7
Θέση: 16η
Από τις 22 Οκτωβρίου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Λάουτερν, γεγονός που στο τέλος του πρώτου γύρου την έφερε στην επικίνδυνη ζώνη. Οι πέντε ισοπαλίες της είναι όλες με το σκορ 1-1!

Χέρτα (Γερμανία)
Αρνητικό σερί: 4 ισοπαλίες και 2 ήττες
Ρεκόρ συνολικά: 4-8-5
Θέση: 11η
Ξεφούσκωσε για τα καλά η ομάδα του Βερολίνου, αγνοώντας τη νίκη από τις 29 Οκτωβρίου, όταν και είχε πανηγυρίσει διπλό στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Η κακή πορεία που διαγράφει στις τελευταίες αγωνιστικές είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή με τον έμπειρο Μίκαελ Σκίμπε να αναλαμβάνει.

Δόξα Δράμας (Ελλάδα)
Αρνητικό σερί: 7 ήττες και 1 ισοπαλία
Ρεκόρ συνολικά: 0-1-7
Θέση: 16η
Πρόκειται για... ειδική περίπτωση, καθώς μέχρι τον... Νοέμβρη δεν ήξερε πού θα την έβρισε η νέα σεζόν. Εχει μόλις έναν βαθμό (και ένα γκολ) στα 8 ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ελλάδα)
Αρνητικό σερί: 5 ήτ

Keywords
Τυχαία Θέματα