Ψάχνει νίκη για γόητρο και αρχηγό ο Ηρακλής

13:51 9/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Με την παραμονή να έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί, ο Ηρακλής ψάχνει νέα κίνητρα, ώστε να φτάσει στους 3 βαθμούς της νίκης και το ματς της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ του δίνει δύο λόγους για να παλέψει για την νίκη. Ο πρώτος φυσικά είναι ότι το ματς αποτελεί τοπικό ντέρμπι και οποιαδήποτε αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε μάλιστα κερδίσει τον Γηραιό στον αγώνα του 1ου γύρου με 1-0 και το σύνολο του Γιώργου Παράσχου θα θέλει να ανταποδώσει.Ο δεύτερος λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το συγκεκριμένο ματς αποτελεί το τελευταίο επίσημο εντός έδρας για τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή. Ο μεγάλος αρχηγός του Γηραιού θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μία τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα μπροστά στο κοινό του Ηρακλή, που τον αγάπησε όσο λίγους.Αναλυτικά η αποστολή τoυ Ηρακλή:
Μπαντής, Βιτκόφσκι, Κατσαμπής, Κυριαζής, Χοσέμι, Λίμα, Κανακούδης, Αραμπατζής, Σζοτ, Ηλιάδης, Κάιτα, Γκαρσία, Μαόπ, Ρόμπλες, Ντάνι, Στάμου, Τσίτας, Επαλέ, Σολτάνι, Γιάκομπ
Keywords
Τυχαία Θέματα