Πρωταθλητής Τουρκίας με την Φενερμπαχτσέ αναδείχθηκε ο Ιβάν Μίλκοβιτς

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά όμως εκτός Ελλάδας, Ιβάν Μίλκοβιτς και Λίμπερμαν Αγκάμεζ βρέθηκαν αντιμέτωποι σε τελικούς πρωταθλήματος, με τον σέρβο σούπερσταρ να βγαίνει για ακόμα μία φορά κερδισμένος. Η Φενερμπαχτσέ του πρώην ερυθρόλευκου επικράτησε τρεις φορές της Αρκάς Ιζμιρ του πρώην πράσινου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας. Σε μία επανάληψη των δύο τελευταίων τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό
και Παναθηναϊκό, ο Μίλκοβιτς με τον συμπαίκτη του Λίονελ Μάρσαλ να είναι οι κορυφαίοι σκόρερ, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν και την τρίτη νίκη, παίρνοντας μάλιστα μια μικρή εκδίκηση για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, όπου τότε είχε πανηγυρίσει η ομάδα του κολομβιανού άσου.Θέλοντας μάλιστα να σταθούν συνεπείς στις... προγραμματικές τους δηλώσεις, οι παίκτες της Φενερ ξύρισαν τα γένια τους, όπως είχαν υποσχεθεί στους οπαδούς της ομάδας, εάν κατακτούσαν το πρωτάθλημα!Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-15Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Καστελάνι): Εκσί 2π., Μάρσαλ 14, Καϊχάν 6, Μίλκοβιτς 14, Τσόσκοβιτς 1, Μπατούρ / Κίλιτς (λ), Σονέρ 2, Γιαβούζ, Καρτάλτεπέ, Ντουργκούτ.
ΑΡΚΑΣ (Χόαγκ): Κοτς 2π., Μπράβο, Χασκάν 1, Αγκάμεζ 9, Μέζαρος 9, Τόκογλου 3 / Σαχίν (λ), Σούμπασι 9, Κεϊχούν Τεντάρ, Αντατς, Καντεμίρ, Γκοκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα