Προς το παρόν... σχήμα Αθανασιάδη στις εκλογές της Λέσχης Φίλων Αρη

Οι εκλογές στη Λέσχη Φίλων Αρη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ Αρης, προφανώς και επισκιάζουν τα πάντα στο «κίτρινο» στρατόπεδο. Υπάρχει όμως ουσιαστικός λόγος; Υπό την έννοια ότι, τούτη τη στιγμή υπάρχει το εξής δεδομένο. Πως η υπάρχουσα διοίκηση θα ζητήσει τη ψήφο των μελών ούτως ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα δύο χρόνια. Στον αντίποδα, δεν διαφαίνεται η πρόθεση από άλλους
αρειανούς ώστε να καταθέσουν ψηφοδέλτιο που θα έχει τη δύναμη να κοντράρει το σχήμα Αθανασιάδη. Φήμες υπάρχουν και εμπλέκουν πρόσωπα, καταστάσεις, σχήματα. Επί της ουσίας όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ουσιαστική ένδειξη που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα διεκδικήσει και ένα δεύτερο σχήμα την ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπό αυτές τις συνθήκες, η τωρινή διοίκηση είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει την προεργασία της ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ανανεωθεί η θητεία της.

Επί του αγωνιστικού, λίγο πολύ τα πράγματα είναι δεδομένα μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν με τον Σάκη Τσιώλη. Ο τελευταίος αναμένεται μάλιστα να καταθέσει, την ερχόμενη εβδομάδα, την έκθεσή του στην οποία θα αποτυπώνονται οι ανάγκες βάσει των ονομάτων που θα υπάρχουν στις δύο λίστες. Δηλαδή; Σε αυτή που θα περιλαμβάνει ονόματα ποδοσφαιριστών που εντάσσονται στα πλάνα του και στην αντίστοιχη που θα έχει αυτά των αθλητών που δεν χρειάζονται.Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε θέση αναμονής αναφορικά με το θέμα του Πανιωνίου και της ΕΠΟ. Η χθεσινή (27/04) ανακοίνωση της ΕΠΟ βάσει της οποίας δικαίωνε τον Πανιώνιο, προφανώς και δεν προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη στους «κίτρινους», λαμβάνοντας υπόψη την δήλωση που είχε κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν την έκδοση της ανακοίνωσης της ομοσπονδίας.

Είχε πει ότι. «εγώ πιστεύω ότι θα δούμε ενημερότητα με άλλες ημερομηνίες». Στον Αρη θα περιμένουν να δουν κατά πόσο θα υπάρξει παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και θα συνεχίσουν να διατηρούν διακριτική στάση, περιμένοντας τα αποτελέσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα