Πρόμπιερζ: Ξέρω τι σημαίνει Αρης

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν έχασε το κουράγιο του, παρά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του. Ο Πολωνός ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις των Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί. "Είναι εύκολο να κατακρίνουμε τώρα τον παίκτη. Ο Φατί πάλευε από το πρώτο λεπτό αλλά νομίζω αυτή την απάντηση μπορείτε να δώσετε κι εσείς στον ίδιο σας τον εαυτό. Τι είναι καλύτερο, ένας παίκτης που αγωνίζεται από το πρώτο λεπτό και στο τέλος παίρνει την κόκκινη

κάρτα ή το άλλο;", είπε, όπου σαφέστατα δεν θέλησε να αναφερθεί στην περίπτωση του Καστίγιο.

Ο Πολωνός προπονητής αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε πως... "ο κόσμος είναι απογοητευμένος, γιατί πίστεψαν ότι θα έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Γνώριζαν όλες οι ομάδες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Από τα κάποια θετικά στοιχεία που μπορώ να κρατήσω είναι ότι προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ελάχιστες ευκαιρίες που μας δίνονται και δεν γίνεται να κερδίζουμε. Ειδικά μετά το 80' πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και την άμυνα, γιατί μπορεί να χαθούν αγώνες. Είναι η πέμπτη εβδομάδα που εργάζομαι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μέχρι το τελευταίο λεπτό μας υποστήριξε. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή του όταν τα παιχνίδια κυλάνε έτσι", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του:

"Εχω πιο πλήρη εικόνα για το αγωνιστικό κομμάτι, τις προσωπικότητες και το χαρακτήρα όλων των παικτών. Γνωρίζω τι σημαίνει Αρης Θεσσαλονίκης, το σήμα που έχουμε στην ομάδα, το γήπεδο και δεν θέλω γενικά να σχολιάζω την απόδοση κάποιων παικτών. Το θετικό που είδα είναι ότι αρκετοί παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τώρα και μπαίνουμε σε ανάλογο κλίμα. Έχουμε μία συνήθεια στην Πολωνία να τρώμε ψάρι και λέμε ότι αν το ψάρι δεν είναι καλό και η χρονιά δεν θα είναι καλή. Ελπίζω η νέα χρονιά να μπει καλύτερα για τον Αρη".

Ο Πρόμπιερζ ρωτήθηκε για τη νοοτροπία που επιδεικνύει η ομάδα. "Με όποιον συνεργαζόμουν πάντα του έδινα ευκαιρία. Κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής έχω χάσει αρκετούς αγώνες στην καριέρα μου. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήδη με το που τελείωσε ο αγώνας έκανα αρκετές σκέψεις, τις οποίες στην πορεία θα διαπιστώσετε κι εσείς. Για ένα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Από τη στιγμή που έχω τον Αρη στο μυαλό μου και σε οποιαδήποτε ομάδα ήμουν προπονητής, για παίκτες σαν τον Ουμπίντες που πάλεψε ως το τελευταίο λεπτό, εγώ δίνω τα πάντα. Μόνο με τέτοιου είδους παίκτες μπορούμε να έχουμε επιτυχία", είπε και ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες των οπαδών:

"Οι θεατές που έρχονται στο γήπεδο δεν είναι όλοι προπονητές, αλλά μπορούν να δουν τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι αφελείς. Όταν χάνουμε ένα παιχνίδι στο οποίο η απόδοση μας είναι κάκιστη δεν θα καθίσω να πω δικαιολογία. Κρατάω μόνο τη προσπάθεια... Οι θεατές που πληρώνουν εισιτήριο έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν κάποια άποψη".

Ο Πολωνός ρωτήθηκε για το κατά πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα το

Keywords
Τυχαία Θέματα